Berrie_van_mier » Specials
Informatief en mogelijk interessant!
Specials 1 - 10 van 14

Specials van Berrie_van_mier

Bouwmarkt: van alles op doe-het-zelf gebied

In Nederland hebben we erg veel bouwmarkten, waar doe-het-zelvers terecht kunnen. De een nog uitgebreider dan de andere. In deze special worden er een aantal van besproken.

De detailhandel, van alle markten thuis

De detailhandel is een branche waar veel in om gaat. Van alles is er te koop, in grote winkels in meubelboulevards tot kleine winkeltjes in de binnensteden of een buurtschap.

De meest verkochte fiets aller tijden

De meest gebruikte fiets is de stadsfiets. Deze multifunctionele fiets wordt voor allerlei taken ingezet en presteert daar erg goed.

De Renault 4, een succes verhaal

De Renault 4 is een lot uit de loterij geweest voor de Renault fabrieken. Van 1961 tot 1993 zijn ze gemaakt. Een aantal van de modellen stel ik graag aan u voor.

Een aantal goede doelen in de schijnwerpers

Organisaties van goede doelen krijgen sinds de kredietkrisis steeds minder sponsorgelden binnen. Dit heeft uiteraard ook consequenties voor de hoeveelheid hulp die geboden kan worden door die stichtin…

Efafscheiding van beton, hout of andere samenstelling

Een erfafscheiding dient om de privacy tussen u en de buren te waarborgen. Waar u voor gaat kiezen is verder heel persoonlijk. Een aantal mogelijkheden heb ik voor u op een rijtje gezet in deze specia…

Glas in lood, een verrijking van je huis

Glas in lood is een verrijking van uw huis en wordt al honderden jaren toegepast. Het is mogelijk glas in lood ramen zelf te maken of mocht er onverhoopt een ruitje gebroken zijn, dit zelf te reparere…

Goederenopslag , een oplossing voor tijdelijk ruimtegebrek

We hebben allemaal wel eens last van ruimtegebrek. Als dit tijdelijk is, tijdens bijvoorbeeld een verbouwing of verhuizing, is goederenopslag bij een gespecialiseerd bedrijf misschien een optie.

Het huren van een ingerichte vakantiewoning, tent of caravan

Wie niet van een vakantie in een hotel houdt, heeft de mogelijkheid om met een klein tentje op stap te gaan. Wel lekker flexibel, maar ook erg primitief. Het kan ook anders, zoals u hieronder kunt zie…

Het stoken, soort hout en onderhoud van kachel en openhaard

Veel mensen met een kachel of openhaard staan te weinig stil, bij wat er allemaal moet gebeuren om die verantwoord en veilig te kunnen stoken. Hieronder een aantal artikelen met tips en ideeën.
Schrijf mee!